Skip to main content
TØMRERFIRMA &
PROFESSIONEL BYGGERÅDGIVER

Vi lever på vores renommé

BYGGERÅDGIVNING I FREDERIKSSUND, ROSKILDE, KØBENHAVN SAMT OMEGN

FRA IDEGENERERING TIL FÆRDIGT PROJEKT

Går I og overvejer, om I skal i gang med et byggeprojekt? For at undgå forsinkelser og uforudsete budgetoverskridelser, mener vi hos Tømrerfirmaet Skiveren, at det er vigtigt med projektledelse og en tæt dialog med kunden fra idefasen.

Derfor tilbyder vi byggerådgivning i Frederikssund og omegn med lang erfaring som tømrermester samt bygningskonstruktør, inden I går i gang med jeres projekt. Det betyder, at vi kan hjælpe jer, hvis I går med tanker og visioner om drømmeboligen eller tilbygningen, men ikke selv har kvalifikationerne til at få dem ned på papiret.

Samtidig hjælper vi også med vores store kendskab og viden om materialevalg i forhold til bygningsdelene. På den måde er I sikre på, at få gode og holdbare løsninger.

Et godt råd. Kontakt forsikringsselskabet. Inden du går i gang med et større byggeprojekt, skal du oplyse det forsikringsselskab, hvor du har din husforsikring, om byggeprojektet. Der er nemlig nogle situationer, hvor husforsikringen kun dækker byggeriet, hvis forsikringsselskabet har sagt o.k. for det.

RÅDGIVNING OM ARKITEKTTEGNEDE PROJEKTER

Vi tilbyder også rådgivning, hvis I ønsker et mere arkitektonisk byggeri. I den forbindelse har vi et tæt samarbejde med Arkitekterne Ag5, så I kan få lige præcis det resultat, I drømmer om.

Når I er klar med et godkendt dispositionsforslag eller har beskrevet jeres byggeprogram, tager vi over og sørger for hele entreprisen. Det involverer blandt andet byggepladsstyrring og koordinering blandt aktørerne.

KONTAKT OS

Hos Tømrerfirmaet Skiveren er vi på den måde med lige fra idefasen til det færdige resultat.

Kontakt os og hør mere om byggerådgivning i Frederikssund og omegn. Ring til Carsten Skiveren på 51 88 30 90 eller skriv en mail til info@tomrerskivren.dk.

BLIV KONTAKTET

Ønsker du et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?